‘Ik heb lang gewacht’ is niet zomaar een roman

Op zoek naar leuk Moederdagcadeau? Speciaal voor Moederdag willen wij dit boek ‘Ik heb lang gewacht’ van Celik onder de aandacht brengen.

Een gelaagde roman over accepteren van zelfliefde, verlangen, hoogbegaafdheid en kunst. Door dit boek zien lezers veel herkenning en beginnen ze te twijfelen of ze hoogbegaafd zijn, want veel mensen verwachten niet dat ze hoogbegaafd kunnen zijn. Overigens is het niet alleen zichzelf herkennen, maar ook anderen uit hun omgeving er in kunnen herkennen.

Het boek Ik heb lang gewacht is op 8 maart jl. gepubliceerd en sindsdien komen leuke reacties binnen als ‘Ik zie veel herkenning’ of ‘ Ik begin te twijfelen of dat de reden kan zijn van mijn innerlijke onrust’. Ook zijn er lezers die overtuigd zijn na het lezen van het boek dat ze zich jaren tekort hebben gedaan. De schrijfster geeft een compleet nieuwe kijk op de wereld van hoogbegaafdheid en waarmee de lezer een positieve transformatie ondergaat naar meer zelfacceptatie. Eveneens een kijkje in de wereld van een gescheiden vrouw en de worsteling naar zelfstandigheid komt in dit boek ook goed in beeld.

Dit boek is door Stichting Wezenlijk gepubliceerd met als doel een bijdrage te leveren aan een aantal bekendere en minder bekende goede doelen. Wilt u ook een goed doel steunen? Met de verkoop van dit boek steunt Stichting Wezenlijk goede doelen, in het bijzonder project Biculturele Hoogbegaafden en Make-A-Wish Nederland. Het boek is online en in alle boekhandels te bestellen.

Details

EENZAME VROUW OF DIE ALLEEN IS, IS GEEN ZWAKKE VROUW

Aanvulling op mijn boek IK HEB LANG GEWACHT wil ik onderstaande video incl. Engelse ondertiteling aanbevelen, voor alle vrouwen die eenzaam of alleen zijn. Want eenzame vrouw of die gekozen heeft om alleen te zijn, krijgt haar zelfvertrouwen niet van de liefde van een man en heeft zijn creditcard niet nodig. Zij heeft niet voor niets bewust gekozen om alleen te zijn. Zij is niet een vrouw die zich aan een os hecht, en wanneer ze zich realiseert dat hij een os is, zichzelf, haar eer, trots en zelfvertrouwen niet negeert door te zeggen: hij is geen os! Zij heeft geduld en wacht op de ware!

Alleen deze vrouw maakt bewuste keuzes. Zij overleefde, net als in mijn boek de hoofdpersoon Elise, door van zichzelf te houden, alle eisen van de samenleving te weerstaan ​​en het leven lief te hebben. Zij zette haar koers naar de grote en de ware liefde, omdat zij weet dat ze zichzelf niet moet wegcijferen en zichzelf moet respecteren. Zij heeft geen goedkeuring nodig van anderen, want zijn gelooft in zichzelf. Zij deed ervaringen op, maakte fouten en gaf nog steeds niet op en begreep uiteindelijk de waarheid. Zij heeft het risico genomen de ander te verliezen in plaats van zichzelf te verliezen!

Reviews:

  • Heb trouwens met plezier het boek gelezen. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar het was een luchtig, maar niettemin steeds verrassend verhaal vol onverwachte en soms pikante wendingen. Tot het eind toe. Wat een gedoe met al die mannen! Ik hoop dat jijzelf in je leven meer geluk hebt. Jumbo Klercq/ The Elephant Learning In  Diversity BV
  • Vooral het begin en de laatste100 bladzijden lezen heel gemakkelijk weg. Halverwege dwaalde mijn aandacht even weg het gedeelte sprak mij minder aan. Maar het einde lees je in 1x uit omdat je zo graag wilt weten hoe het afloopt met Elise en Leon... ik gun Elise zo het ware geluk. Ook wordt er veel kennis gedeelt over steden en de kunst aldaar. Net of ben je er zelf geweest. groetjes Jiskje