HIDIRELLEZ & ONLINE COACHING 

VAN ANGST NAAR VERTROUWEN

Een methode die jou helpt om innerlijke rust te ontdekken, zodat je krachtig, moedig, vol zelfvertrouwen en hoopvol wordt. 

WAT IS HIDIRELLEZ?

5 mei  is een hele bijzondere dag! De Bevrijdingsdag staat voorop, maar ook de dag dat de lange winter ten einde is en de natuur zich opnieuw herstelt ofwel Hidirellez!

Een verhaal dat begon door op zoek te gaan naar het water van onsterfelijkheid en dat ook gevonden is. Daarom mag iedereen op deze bijzondere dag een wens doen die echt uitkomt! GOOD LUCK!

Wensavond

Veel mensen doen een wens op de avond van 5 mei. Ze tekenen hun wensen, schrijven ze op papier, krabbelen ze op reepjes stof of maken zelfs kleine replica’s van het gevraagde goed. Daarna hangen ze die briefjes, linten of miniaturen aan wensbomen, begraven ze ze onder een rozenstruik of vertrouwen ze toe aan de rivier. In de Turkse regio wordt verteld dat Hizir (al-Kihdr) al die wensen helpt uitkomen. Hizir is een enigmatische figuur uit de islam. In sommige streken koppelen mensen het feest Hidirillez aan het verhaal dat de onsterfelijke Hizir en de onsterfelijke Elijah elkaar op aarde ontmoetten op 5 mei.

Bron www.lecavzw.be

Online coaching

Ben je opzoek naar een manier om jezelf naar een hoger niveau te brengen? Wil je in jouw kern positieve veranderingen teweegbrengen? Ook ik ben één van de no-nonsense coaches in Nederland die weet hoe jij jouw negatieve gedachtespiraal of vicieuze cirkel kan doorbreken en om te buigen naar een positiever leven. Dat doen we met de kracht van rituelen net als bij Hidirellez! Ben je nieuwsgierig geworden, neem vandaag nog contact op een afspraak te maken via info@hulyacelik.nl. 

IMPRESSIE

The UNESCO Cultural Heritage of Hıdırellez! | Go Türkiye - YouTube