De examens zijn binnenkort!

Het examen van eerste tijdvak voor biologie voor alle niveaus van VMBO is op 26 mei 2021 en alle examens van het eerste tijdvlak is van maandag 17 mei en duurt tot en met dinsdag 1 juni 2021. 

BIOLOGIE VMBO-BB/ KB/ TL/GL

Voldoende cijfer halen voor het examen biologie komt door veel oefenen en de vragen begrijpen. Vanaf heden kun je privé lessen afnemen voor online examentraining biologie. 

De lessen worden op werkdagen aangeboden van 17.00 uur tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan via info@hulyacelik.nl. Vermeld daarbij jouw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. 

Na je aanmelding word je teruggebeld om je exacte leervraag of leervragen te bespreken. 

Afmelding bij verhindering

Bij verhindering kunt u de afspraak 24 uur van te voren zonder kosten annuleren via de mail of sms/app. Anders worden de kosten bij jou persoonlijk in rekening gebracht.

Betaling

Betalen gaat heel simpel via Tikkie Zakelijk! Na je aanmelding van definitieve bevestiging van deelname​, ontvang je vooraf aan de les een appje van Tikkie Zakelijk, zodra de betaling is gedaan is jouw privé online examentraining vastgelegd. Je kunt 

Succes gegarandeerd

Hülya Celik VOOR ONDERWIJS EN CULTUUR, biedt leerlingen een hoog slagingspercentage. Ben je toch gezakt voor je biologie examen en kun je dat aantonen, dan ontvang je je geld terug. Let op: deze regel geldt alleen als je via info@hulyacelik.nl hebt aangemeld.

GELOOF EN VERTROUW IN JEZELF,  IK HELP JE DAARBIJ!

YOU CAN DO IT!:)